ANATOLIA HOOGSTRATEN

ANATOLIA HOOGSTRATEN Pita - Kebab, Pizza

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 317 beoordelingen
19 okt 2020 om 8:15 Bestelde extra topping niet aanwezig op de pizza.
18 okt 2020 om 23:16 de jongen belde niet. buurman belde me. de pizza was koud en de cola werd kapotgeslagen omdat hij op de grond viel
18 okt 2020 om 22:51 Meer dan 2uur moeten wachten op onze bestelling.
18 okt 2020 om 19:50 Zoals altijd weer super lekker!!! Ons buikje is weer gevuld :-) en precies op het tijdstip bezorgd wat aan gegeven was!top weer hoor! Dankjulliewel!
17 okt 2020 om 20:49 Krijg al beoordelingsformulier maar eten is nog steeds niet geleverd na 2 u !!! 18u29 besteld, is nu 20u49en nog steeds niks
15 okt 2020 om 18:38 Super lekker en vriendelijke bezorger
12 okt 2020 om 20:17 We bestellen hier wel vaker, maar deze zondag was wel lang wachten. Ondanks het wachten was het nog warm en lekker en daarvoor geef ik toch 5 sterren en hopelijk nemen ze deze opmerking op als feedback.
12 okt 2020 om 9:47 We hebben meer dan 2 uur op onze bestelling moeten wachten. Ik heb dan maar eens gebeld en ze zeiden dat ze de bestelling vergeten waren en dat ze binnen 15minuten te plaatsen zouden zijn, was niet waar. Eens ter plaatsen leveren ze nog het verkeerde
11 okt 2020 om 21:03 Meer dan 150 min moeten wachten op onze bestelling. Eerst werd gezegd 90 min, na een telefoontje nog eens 60 min!
9 okt 2020 om 20:00 Lekker
9 okt 2020 om 14:35 Ik heb 130 Minuten moeten wachten op de bestelling. Wij zaten hier met volle honger te wachten om daarna koud eten te krijgen. Sorry maar voor 40 Euro was dit het toaal niet waard...
8 okt 2020 om 18:19 Eten was top. Delivery time was exact zoals vermeld bij het bestellen.